Onze toekomst
Image default
Architectuur

Waard huis omhoog met veranda

Investeren in je huis is altijd een goede keuze want je kunt er fijner door wonen en doordat de waarde van je huis omhooggaat is het een sterke investering in de toekomst. Met geld in de bank verlies je tegenwoordig geld met de rente dat de banken aanbieden en kun je het geld dus beter investeren.

Als je terugkijkt in tijd zie je dat de waarde van alle woningen alleen maar gestegen is of dit nou een huis of appartement is. Een huis dat 30 jaar geleden voor 30 duizend euro is gekocht is nu meer dan 300 duizend euro waard. Zelfs toen de huizenmarkt in elkaar stortte zijn de waarde van woningen niet veel gedaald en die waarde is inmiddels terug. Niet alleen is de waarde terug maar woningen zijn nu veel meer waard. Investeringen in je huis is dan ook de verstandige keuze.

Wat de waarde van je huis snel doet stijgen zijn grote verbouwingen of toevoegingen aan het huis. Met een veranda stijgt de waarde van het huis bijvoorbeeld flink en binnen een paar jaar voegt het veel toe aan de waarde. Je kunt nu genieten van de veranda en als je huis ooit wil verkopen is het veel meer waard door de veranda.

Voor meer info : Waard huis omhoog met veranda