Onze toekomst
Image default
Eten en drinken

Vervangers van groente en fruit

Vervangers van groenten en fruit.

Er zijn weleens momenten in het leven dat men een goede vervanger zoekt voor groenten en fruit. Zo ’n product wat makkelijk en gezond is. En natuurlijk ook lekker. Een product wat makkelijk in te passen is in je dagelijks leven en je tijd besparen!

Wat moet dat product dan voor jou als vrouw doen?

–    Niet al te veel calorieen hebben
–    Een behoorlijk eiwitpercentage bezitten
–    Je honger voor uren stillen en je geen hongergevoel bezorgen
–    Geschikt zijn als maaltijd
–    En geschikt zijn als een gezonde snack

Als er zoiets is dan kan je dat het beste vinden in de vorm van een shake. Een shake is een ideale vervanger, veelal voor vrouwen, van de maaltijd of een tussendoortje. Het is tijdbesparend te noemen en ook nog eens gezond!

Het geeft gedurende de dag al de voedingsstoffen af die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Je kan je dan makkelijker gezonder gaan voelen door het dagelijks drinken van een shake in plaats van het gebruiken van een maaltijd. Dat maakt dat je je dus goed in je vel blijft voelen zonder iets essentieels over te slaan. Je krijgt immers alle benodigde voedingsstoffen gewoon binnen. Makkelijk toch?

Vaak is een shake een eiwit mix die een wei -isolaat bevat.

Wat doet een wei -isolaat?

–    Het zorgt voor een snellere vertering
–    Het draagt zorg voor een betere absorptie

Daarnaast bevat het ook Sonathin. Deze plantaardige eiwitten onderdrukken het hongergevoel. Het is verder ook nog eens glutenvrij. En daardoor zorgt het voor een balans van koolhydraten, hoogwaardige eiwitten en vetten.

Kortom een perfect product om je echt beter en gezonder in je vel te laten voelen als vrouw! Dit product geeft je ook nog eens broodnodige energie. Een product die zijn tegenstanders ver achter zich zal laten.  

Echter is er geen totale vervangen van groente en fruit. Wij adviseren u daarom om altijd voldoende vlees, vis,  noten, groente en natuurlijk fruit te eten. Ook is het combineren van vers fruit natuurlijk heerlijk met een gezonde shake!

 

Bekijk alle gezonde Eiwitshakes via Eiwit Shake Store

Voor meer info : Vervangers van groente en fruit