Onze toekomst
Image default
Beauty en verzorging

U kan ongetwijfeld terecht bij deze veelzijdige kapper in regio Antwerpen

Bent u op zoek naar een kapper in regio Antwerpen die u voor de volle 100% kan vertrouwen met uw haar? Een kapper die echt naar u luistert en weet hoe uw lange haren of huidige coupe om te toveren zijn zodat u een nog mooiere versie van uzelf wordt? Dan springt u best eens binnen Hair Masters Plus in Beveren-Waas. Deze kapperszaak wordt bevolkt door echte professionals die van vele markten thuis zijn. Zowel dames als heren mogen plaatsnemen in de stoelen van Hair Masters Plus, en naast het knippen en kleuren van haar of baard, kan u hier ook terecht voor een hele reeks andere haar- en verzorgingsdisciplines.

Service op maat in een trendy salon

Zo is het bij Hair Masters Plus ook mogelijk om verschillende soorten haarextensions te laten zetten. Extensions met keratine, microringen of clipsen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Weet u niet goed wat voor uw haar het best zal uitpakken? Deze experts beantwoorden met veel plezier al uw vragen. Dit geldt niet alleen voor haarextensions. Deze kapper uit Beveren-Waas (op een half uur van centrum Antwerpen) is ook gespecialiseerd in haarprotheses en ombrés. Hier geniet u hoe dan ook van persoonlijke service op maat van uw wensen en noden. Wilt u meer te weten komen over hoe u uw haar het best kan verzorgen? Dan kan u hier zelfs een heuse haaranalyse laten uitvoeren!

Maak vandaag nog uw afspraak

Op deze kapper uit Antwerpen kan u trouwens ook rekenen bij u thuis! Nee, niet met een kapper-aan-huis-service, maar dankzij hun webshop! Hier verkopen ze allerhande haarverzorgingsproducten van shampoos en conditioners tot haarmaskers. Deze producten zijn uiteraard ook te koop in het salon van Hair Masters Plus zelf. Aarzel dus niet en maak uw afspraak vandaag nog. De nodige contactgegevens vindt u op de website!