Onze toekomst
Image default
Hobby en vrije tijd

Terras aanleggen

Dag levensgenieters die tot rust kunnen komen bij een prachtig uitzicht op de tuin. Dag jonge ouders die zichzelf herkennen in het jeugdige enthousiasme van het buitenspelende kroost.

Je investeerde jarenlang in een huis en mogelijk ook in een degelijk terras om je vrije tijd deze meerwaarde te geven? Vaak zijn weersomstandigheden hier echter een enorme spelbreker. De warmte van een brandende zomerzon kan al wel eens erg hinderlijk zijn, maar nog veel vaker in ons landje is ook de regen een serieuze hinderpaal.

Voor alle weersomstandigheden heeft Myrasol de meest degelijke oplossingen beschikbaar, wees gerust. Dit gerenommeerd bedrijf uit Genk kan aan al jouw wensen voldoen, ongeacht de aard van je woning, terras, tuin, budget,… Hun oplossingen zijn perfect aan te passen aan je eigen voorkeuren en verwachtingen.

Myrasol is immers al jarenlang gespecialiseerd in de overkapping van terrassen. Uiteraard kunnen die stijlvol met sierlijsten afgewerkt worden. Daarbij worden de terrasoverkappingen samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen. Bovendien biedt Myrasol ook de mogelijkheid om een zeer degelijke carport te voorzien.

Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren kan je alle pakketten laten monteren door gespecialiseerde vakmannen. Er zijn echter ook zelfbouwpakketten beschikbaar die je zelf eenvoudig kan plaatsen. Aan jou de keuze.

Bij Myrasol zijn er bovendien geen lange levertermijnen. Bestel vandaag en al binnen 1 tot 3 weken zal je nog meer kunnen genieten van het ‘buitenleven’ op je terras, samen met familie of vrienden tijdens een leuke barbecue met een lekker wijntje. Waarop wacht je dus nog?

Voor meer info : Terras aanleggen