Onze toekomst
Image default
Zakelijke dienstverlening

Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, met opdruk

Plexiglas bedrukken

Plexiglas bedrukken is voor vele doeleinden erg handig. Bijvoorbeeld voor in winkels of voor de verkoop op een beurs. Plexiglas wordt veel gebruikt als naambordjes. Bijvoorbeeld om de naam van uw winkel op een stand te zetten. Plexiglas wordt verder vooral gebruikt om tekst op te plaatsen en foto’s of logo’s op af te laten drukken. Plexiglas bedrukken kan tegenwoordig heel eenvoudig op het online web en dit gebeurd in twee verschillende varianten. U kunt kiezen uit verschillende materialen plexiglas. Er zijn twee mogelijkheden, helder plexiglas of opaal plexiglas. Helder plexiglas zegt het eigenlijk al, dit is helder en dus volledig doorzichtig. Dit houdt tevens in dat als u er iets op laat drukken, dit doorschijnt. Wilt u niet dat het doorschijn en u wilt ook geen opaal plexiglas nemen? Dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een extra witte laag, welke er voor zorgt dat de bedrukking niet doorschijnt. Opaal plexiglas houdt in dat er niets doorschijnt, doordat er een matte lag over heen zit. Het is maar net wat uw voorkeuren zijn.

Uw eigen wensen

U kunt volledig naar eigen wens uw plexiglas laten bedrukken. Hierbij kunt u kiezen uit materiaal en formaat en daarnaast natuurlijk wat er op komt te staan. Dit hangt natuurlijk af van waar u het voor gaat gebruiken en wat u het mooiste vind. Online drukken heeft het voordeel dat u eenvoudig meerdere stuks tegelijkertijd kunt bestellen, zonder dat er verschillen tussen de artikelen zitten.

 

Drukmethode

Er kan op verschillende manier plexiglas gedrukt worden. Dit heeft vooral te maken met de materiaalsoort die u heeft gekozen. Bij helder plexiglas zijn er twee mogelijkheden. Er kan een extra witte laag aangebracht worden zodat het glas niet doorzichtig is. U kunt er echter ook voor kiezen om dit niet te doen, zodat logischerwijs het glas wel doorzichtig is. Bij helder plexiglas wordt er op de achterkant, en dus in spiegelbeeld, gedrukt. Dit is omdat er niet snel krassen op komen. Bij opaal plexiglas wordt er wel gewoon aan de voorkant gedrukt.

Het maken en bestellen van plexiglas

Op het online web kunt u eenvoudig via een online drukker uw eigen plexiglas ontwerpen. Hier bij is het goed om eerst naar de kosten en mogelijkheden te kijken die de webshop heeft. Daarnaast wilt u goede service hebben en als er wat is goede contacten en afhandeling van de problemen.

Voor meer info : Plexiglas, ook wel acrylaat genoemd, met opdruk