Onze toekomst
Image default
Huishoudelijk

Op zoek naar een kwaliteitsvolle boxspring?

Naast het klassieke bed met een frame, een lattenbodem en een matras ziet u tegenwoordig ook vaak de zogenaamde boxspring bedden. Een Boxspring, ook wel hotelbed genoemd, bestaat uit een bedbodem die voorzien is van kwalitatieve springveren en heeft daarbovenop een matras, die vaak dunner is dan een klassieke matras. Het comfort van een boxspring komt dus niet alleen voort uit de matras, maar ook uit de bedbodem. Door de veerkracht en de ventilerende eigenschappen van een boxspring zal u ervaren dat deze bedden u een optimale nachtrust te bieden hebben. Meestal wordt gebruikgemaakt van een bedbodem voor 1 persoon.

Bij een tweepersoonsbed worden dan 2 bedbodems naast elkaar geplaatst, zodat men geen last heeft van de bewegingen van de andere persoon in het bed. Boxspring bedden zijn er in allerlei formaten, soorten en uitvoeringen. Wie dat wenst kan zijn boxspring zelfs laten bekleden naar eigen smaak, zodat het bed volledige geïntegreerd kan worden in het interieur en de stijl van de slaapkamer. Bij De Matrassengigant kan u terecht voor een ruim aanbod aan boxsprings, ongeacht uw wensen.

Heeft u speciale afmetingen nodig, een bijzondere kleur of een aparte bekleding? Dat is geen enkel probleem, De Matrassengigant zorgt voor een boxspring op maat. Ook elektrisch verstelbare boxsprings behoren tot het uitgebreide gamma, zo kan u rustig een boek lezen of televisie kijken in bed zonder u in allerlei moeilijke posities te moeten wringen. Een boxspring is de ideale keuze als u houdt van optimaal slaapcomfort in combinatie met een mooi en modern design!

Voor meer info : Op zoek naar een kwaliteitsvolle boxspring?