Onze toekomst
Image default
Woning en Tuin

Kindertafels

Kindertafels van Junktrunk

Ik heb vier kinderen en ik ben helemaal dol op ze. Maar van één ding werd ik hartstikke gek: al die rommel waarmee het huis overspoeld wordt! Wanneer je kinderen neemt moet je goed nadenken over de inrichting van je huis, want er komen een heleboel spullen bij. Niet alleen luiers, commodes, bedjes en dat soort gebruiksvoorwerpen, maar ook speelgoed. Waar moet je dat toch allemaal laten? Het slimste is om een intelligente inrichting te kiezen. Denk aan meubelen waar je tegelijk ook spullen in kan opbergen. Zo heb je speciale kindertafels die je kunt openklappen. Dat is tafel en opbergkist in één! Ook zijn er bedden met grote bed lades eronder. Ideaal voor het opbergen van beddengoed of speelgoed. Bij ons thuis wilden we een speelhoek inrichten waar nog een beetje rommel gemaakt mag worden. Daar moest nog een tafel komen, dus dachten we meteen aan de kindertafels van Junktrunk. We kenden dit bedrijfje door een kennis die er ons over verteld heeft. De kindertafels van dit bedrijf zien er leuk uit en zijn heel handig voor het opbergen van spullen. Het ontwerp van de kindertafels is verder vrij eenvoudig waardoor de tafel multifunctioneel is. De kindertafels kunnen bijvoorbeeld dienen als speeltafel of als bureau. Toen we op de website keken waren we meteen erg enthousiast. De kindertafels zagen er goed en robuust uit. We waren ervan overtuigd dat de kwaliteit prima was. Wel hadden we nog wat vragen over de producten. Daarom hebben we telefonisch contact gehad met het bedrijf. Onze vragen werden netjes beantwoord. We zagen het dus helemaal zitten met deze kindertafels en we hebben uiteindelijk twee kindertafels besteld. De kinderen waren er ook hartstikke blij mee dus we hadden een goed besluit genomen.

Functionele en stijlvolle kindertafels

Als je veel aandacht hebt voor een mooi interieur, kan het hebben van kinderen soms lastig zijn. Je wilt dat je stijlvolle inrichting niet verstoord wordt door de sporen die je kinderen nalaten, maar je wilt ook dat je kinderen zich thuis voelen in je huis (dus ook de woonkamer). Veel kindertafels en kinderspullen zijn lelijk, felgekleurd of gewoon raar, dus die wil je eigenlijk niet in de woonkamer hebben. Het mooie van de kindertafels van Junktrunk is echter dat ze heel stijlvol zijn. Ze hebben een stoer uiterlijk dat past in de urban trend. De kindertafels zien er neutraal uit (ze zijn van hout) dus ze passen in ieder interieur. En omdat ze ook fungeren als opbergdozen, liggen er ook geen rommeltjes op. Wij hebben op dit moment twee kindertafels in onze woonkamer staan. Het hout past mooi bij onze strakke inrichting waar natuurlijke elementen ook een plaats hebben. Het design is van die kwaliteit dat het mooi opgaat in de rest van de ruimte. Er zijn ook bijpassende krukjes bij de kindertafels, die van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Onze kinderen vinden het heel fijn dat ze nu ook in de kamer kunnen spelen en dat ze hun speelgoed in de kamer kunnen opbergen. Nu hoeven ze het niet steeds van boven op te halen en weer naar boven terug te brengen. De kindertafels zijn voor ons dus een uitkomst.

Bestellen bij Junktrunk

Bij Junktrunk hebben ze allerlei producten op het gebied van kindermeubelen. Ze zijn hartstikke leuk en handig voor in de kamer. Ik zou iedereen dan ook aanraden om eens een kijkje te nemen op de website. Er staan niet alleen kindertafels op, maar ook andere dingen, zoals:

  • bijpassende krukjes
  • kinderbankjes
  • opbergbankjes
  • connectorsets om de tafels en stoeltjes aan elkaar vast te maken. Je creëert op deze manier zelf een speelstructuur.

Er is dus voor ieder wat wils op de site van Junktrunk en je kunt zelf de combinaties maken die je het mooist of het handigst vindt. Bij ons in de kamer staat nu een langwerpige opbergtafel met twee bijpassende krukjes. Op de slaapkamer van de kinderen staat nog een mooie ronde speeltafel. De kinderen zijn ook heel blij met de nieuwe aanwinsten en zijn heel voorzichtig met hun nieuwe tafels. Als er wel iets misgaat denk ik dat de kindertafels wel heel zullen blijven, want ze zijn uiterst stevig en van hoge kwaliteit. Mocht er toch iets mis zijn met het product, dan kun je natuurlijk altijd een regeling treffen. Net als bij iedere andere webwinkel kun je het product gewoon terugsturen. De klantenservice van Junktrunk is heel goed en klantgericht. Je hebt bij dit bedrijf namelijk niet alleen veertien dagen bedenktijd na de levering, maar ook veertien dagen retourrecht. De verzending is overigens helemaal gratis. Met de kindermeubelen van dit bedrijf behoud je je stijlvolle interieur en hebben de kinderen toch een prettige omgeving om in te spelen. Toen onze vrienden vorige week op bezoek kwamen waren ze helemaal lyrisch over onze nieuwe kindertafels. We hebben ze meteen enthousiast verteld waar ze vandaan komen en onze vrienden willen nu ook een mooie set aanschaffen. Zij hebben namelijk hetzelfde probleem met de rommeltjes van hun kinderen. Ik denk dat veel ouders baat zullen hebben bij deze stijlvolle items die toch een redelijke prijs hebben. Als je dus omhoog zit met de inrichting moet je eens aan dit bedrijf denken. De levering is snel en de klantenservice is prima geregeld. De kinderen kunnen straks weer lekker spelen in de kamer en de spulletjes zelf netjes opruimen in het opberg vak. Zo leren ze zelf ook hun verantwoordelijkheid te nemen.

Voor meer info : Kindertafels