Onze toekomst
Image default
Woning en Tuin

Inductie beschermer met eigen foto – Topdoek.nl

Ben je bang voor krassen en vuiligheid op je inductiekookplaat? Dan heeft Topdoek.nl daar nu de ideale oplossing voor: De inductiebeschermer! En het is nu ook mogelijk om deze beschermhoes met je eigen foto te laten bedrukken!

Jouw unieke inductiebeschermer

Bescherm je inductiekookplaat tegen krassen, beschadigingen en vuiligheid met een inductiebeschermer van Topdoek.nl. De beschermer wordt over de kookplaat gelegd en beschermd daarmee het gladde oppervlak van een inductieplaat, terwijl er gelijktijdig meer ruimte ontstaat in je keuken voor andere werkzaamheden. En het leuke is, je kunt deze inductiebeschermer nu helemaal personaliseren, waardoor er een uniek exemplaar ontstaat.

Inductiebeschermer met eigen foto

Bij Topdoek.nl kun je een inductie beschermer met eigen foto laten bedrukken. Het werkt heel simpel met behulp van de handige speciaal daarvoor ontwikkelde tool die je gemakkelijk een foto vanaf je PC, laptop of mobiel laat uploaden naar het platform van Topdoek.nl. Kies je die prachtige foto van je kinderen of partner, of wordt het de hond of dat mooie stilleven dat je laatst had gefotografeerd? Het is helemaal aan jou om te kiezen! Heb je geen geschikte eigen foto? Ook dat is geen probleem. Je hebt dan de keuze uit een grote collectie foto’s die de specialist in fotobedrukking aanbiedt. Vervolgens kun je kiezen uit 2 kwaliteiten en uit het gewenste formaat. Tijdens het personalisatieproces krijg je ook nog de mogelijk om de foto in zwart-wit of sepia te laten afdrukken, geheel naar jouw smaak. Zo maak je een volledig eigen inductiebeschermer die past bij jouw smaak en stijl. Elke beschermhoes is ook nog eens voorzien van anti-slip voor optimaal gebruiksgemak.

Snelle levering en achteraf betalen mogelijk

Je kunt al heel snel genieten van je inductiebeschermer met eigen foto, want alle bestelling worden binnen 4 werkdagen bij jou thuis afgeleverd – mits deze waren besteld voor 14.00u. Sneller kan tegen een kleine meerprijs ook. Ook aflevering in het buitenland is mogelijk. Je betaalt eenvoudig met Ideal, PayPal of een creditcard of kiest voor achteraf betalen via Klarna.