Vergeet het kopen van een zak frietaardappel in de supermarkt als je deze thuis kunt maken. Dit snelle en gemakkelijke recept zal iedereen in de familie verrukken. Ingrediënten
Routebeschrijving
Tips voor zelfgemaakte frietjesVerse, stevige en niet-gekiemde roodbruine aardappelen zijn het beste voor het maken van friet. Door de gesneden aardappel in ijswater te weken, wordt veel zetmeel verwijderd, wat resulteert in een heerlijk knapperige friet. Vergeet niet om ze goed droog te deppen voordat je ze gaat frituren. Hoe houd je zelfgemaakte frietjes krokant?Om zelfgemaakte frietjes krokant te houden, verwijdert u de overtollige olie door ze op schone papieren handdoeken te leggen nadat ze klaar zijn met frituren. Bewaar uw friet vervolgens in een luchtdichte verpakking om blootstelling aan vocht te voorkomen. Top deze creatieve recepten met je knapperige frietjes! Zijn zelfgemaakte frietjes gezonder dan in de winkel gekocht?Ja, deze zelfgemaakte frietjes zijn gezonder dan in de winkel! Dit recept maakt gebruik van aardappelen, olie en smaakmakers, dus ze zitten niet boordevol conserveermiddelen die je zou vinden in verpakte friet. Zelfgemaakte frites bevatten meestal minder vet en natrium, omdat u kunt bepalen hoe weinig of hoeveel zout er wordt gebruikt, afhankelijk van uw voorkeurssmaak. Onze airfryer-aardappelfrietjes zijn ook nog eens gezond! Hoe snijd ik aardappelen om mijn friet uniformer te maken?Om uniforme frietjes te snijden, gebruikt u een mandoline om de aardappel in plakjes te snijden. Het vermindert niet alleen de tijd, maar het gebruik van een snijmachine zorgt voor consistente plakgroottes die ervoor zorgen dat uw friet gelijkmatig gaar wordt. Let op: Bestel de lekkerste fritesaardappelen bij Aardappelshop online. |