Onze toekomst
Image default
Zakelijk

Henkelman

Vacuümmachines van Henkelman

Henkelman is een toonaangevende producent van machines die gebruikt kunnen worden om producten vacuüm te verpakken. Het bedrijf is een Europees bedrijf en dit is te zien aan het design van de apparaten. Deze worden op een strakke en functionele manier ontworpen zodat ze zo goed mogelijk aansluiten bij het doel van het apparaat. Op deze manier zijn uw producten langer houdbaar en kunnen ze bewaard worden zonder dat de kans op bacterievorming of schimmelvorming optreedt. Bovendien zijn producten, nadat ze in een vacuüm verpakt zijn, beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dit zorgt ervoor dat de producten mooi gepresenteerd kunnen worden wanneer u ze eenmaal wilt gebruiken. U verkleint door het vacuüm verpakken met machines van Henkelman dat producten bederven en dat ze lelijk uit gaan zien. Dit komt de uiteindelijke presentatie ten goede en zorgt voor een verzorgde en professionele uitstraling.

Producten van Henkelman bestellen

Henkelman biedt een ruim assortiment aan machines die gebruikt worden voor het vacuüm verpakken van producten. Dit geldt voor zowel food als non-food producten. Bij voedsel kunt u bijvoorbeeld denken aan stukken vlees die u in uw restaurant wilt gebruiken. Het is belangrijk dat deze vers zijn en er mooi uit zien om gepresenteerd te worden op het bord van uw klanten. Een machine van Henkelman kan u helpen bij dit proces. Bij non-food kunt u denken aan zaken waar vooral geen lucht bij mag komen, omdat het dan kan bederven. U zou hierbij kunnen denken aan bijvoorbeeld zonnebrand. Hier gaat de houdbaarheidsdatum van achteruit wanneer het teveel in contact komt met lucht. Door het in een vacuüm te verpakken middels een machine van Henkelman, voorkomt u dit. Op deze manier kunt u garanderen dat u zonnebrand van een goede kwaliteit verkoopt en dat de beschermingsfactor niet achteruit gelopen is door bijvoorbeeld het vervoer van de fabriek naar uw winkel. Zo zijn er vele toepassingen te bedenken voor een vacuümmachine van Henkelman. Als u heeft besloten dat u graag een dergelijk apparaat zou willen aanschaffen, dan kunt u dat bij diverse dealers door heel Nederland doen. Een van deze dealers is Van Uhm, gelegen in het oosten van Nederland in Borne. Zij zijn te vinden op het internet via de website vanuhm.nl. Hier kunt u alle producten vinden die zij aanbieden. Het bedrijf is een groothandel voor de horeca, dus er is ruime keuze in allerhande producten die u nodig zou kunnen hebben binnen uw eigen horeca gelegenheid. U vindt hier naast de eerder genoemde machines van Henkelman bijvoorbeeld ook een ruime keuze uit koksmessen, vaatwasmachines en zelfs een uitgebreid assortiment aan kruiden en specerijen. Naast de machines voor vacüum verpakken van Henkelman biedt dit bedrijf nog vele andere machines aan. Hierbij kunt u denken aan een assortiment van blokjes snijd machines, gehaktmolens, hamburgervormers, snijmachines of pekelinjectoren. Voor het gehele aanbod moet u vooral eens de website bekijken, er is voor ieder wat wils in een groot aantal prijsklassen. Van Uhm is officiële dealer van machines van Henkelman, zij bieden de volgende modellen aan.

  • Tafelmodellen: zowel te koop in jumbo model als in boxer model. Al deze apparaten zijn krachtig, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk. Zoals de naam al aangeeft, zijn het geen grote apparaten. Dat maakt deze modellen, in combinatie met een goede prijs kwaliteit verhouding, bij uitstek geschikt voor de kleine tot middelgrote horeca en retail gelegenheden.
  • Enkelkamer modellen: Van Uhm biedt de Polar, Falcon en Marlin serie aan als u op zoek bent naar een enkelkamer model machine van Henkelman.
  • Dubbelkamer modellen: op het gebied van dubbelkamer modellen biedt Van Uhm de series Falcon, Polar en Titan aan. Dit zijn grotere apparaten dan de enkelkamer modellen, met logischerwijs ook een grotere capaciteit dan de eerder genoemde enkelkamer apparaten van Henkelman. Deze zijn bij uitstek geschikt voor de grote bedrijven die veel en vaak spullen in een vacuüm moeten verpakken.
  • Diptanks: Met een diptank creëert u een krimpverpakking om een product, waardoor u het op deze manier luchtdicht verpakken kunt. Een krimpverpakking is de beste oplossing als u op zoek bent naar zeer goede hygiëne, optimale bescherming en optimale presentatie. Van Uhm biedt twee soorten diptanks van Henkelman aan, de DT-60 en de DT-100.

Zoals uit het bovenstaande mag blijken, is er een ruime keuze aan machines van Henkelman. Neem vooral een kijkje op de website voor alle mogelijkheden met betrekking tot deze apparaten of ander soortige machines die u kunt gebruiken in uw bedrijf.

Bekijk de website voor meer informatie

Voor meer informatie over het grote assortiment van Van Uhm, wordt u doorverwezen naar de website van het bedrijf. De site kunt u vinden via www.vanuhm.nl. Hier kunt u uitgebreide informatie lezen over de diverse mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden. Zoals beschreven staat bij de machines die zij verkopen, mag u ook altijd langskomen bij het bedrijf om het apparaat uit te testen. Zo weet u zeker dat u iets aanschaft dat bij u en uw organisatie past en komt u niet snel voor verrassingen te staan. Maak dus zeker gebruik van deze mogelijkheid. Ook is op de site te vinden op welke wijze u contact kunt opnemen met het bedrijf. U vindt hier bijvoorbeeld het telefoonnummer, maar ook het mailadres om vragen aan de medewerkers te stellen. Neem vooral contact op als u geïnteresseerd bent in de producten van Henkelman of als u meer zou willen weten over een van de producten of de mogelijkheden die er zijn voor uw organisatie.

Voor meer info : Henkelman