Onze toekomst
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf bedrijfsfotografie Zwolle

Fotograaf Zwolle voor al uw bedrijfsfotografie

 

De Zwolse fotograaf Vincent Hartman verzorgt al jarende fotografie voor vele bedrijven in de regio Zwolle. Opdrachtgevers melden zich rechtstreeks of de fotograaf wordt ingehuurd door een reclame of communicatie bureau. Voor uitgevers uit het westen en zuiden van het land maakt Vincent Hartman Fotografie foto’s voor landelijke vakbladen.

 

Bedrijfsfotografie is een brede term en kan bestaan uit portretten op lokatie, veelal gemaakt ter ondersteuning van een interview in een vakblad, profielfoto’s, foto’s van pand en interieur etc. In het portfolio bedrijfsfotografie kunt u daar voobeelden van zien. Daarnaast verzorgt de fotograaf productfotografie in de fotostudio te Heino, interieurfotografie en reactionele fotografie voor een aantal lokale uitgaven en enkele landelijke vakbladen.

 

Fotostudio Zwolle

 

De fotostudio is enkele jaren geleden verplaatst van een oud pand in het Zwolse Veeralleekwartier naar een even zo karalteristiek pand in het Sallandse Heino, gemeente Raalte.

 

De ruime studio heeft een aparte ruimte voor styling en visagie, een grote klapdeur voor grotere producten en voldoende parkeergelegenheid. In Zwolle was dit moeilijk realiseerbaar. In de studio wordt onderandere de catalogus van een jassen fabrikant gefotografeerd, maar ook: meubelen, zeepjes, sieraden, etc. Ook wordt de studio benut voor profielfoto’s met een meer neutrale achtergrond.

 

Interieurfotografie

 

Een belangrijke specialiteit van Vincent Hartman Fotografie is de fotografie van interieurs door heel Nederland. Evenals bij productfotografie vereist interieurfotografie specialistische opname-apparatuur en technische kennis. Zowel bij een produkt als bij een interieur is het belangrijk dat je een overzicht hebt zonder dat lijnen gaan wijken en verhoudingen vertekenen. Daar waar productfotografie gedaan wordt in de gecontroleerde omstandigheden van de fotostudio, wordt de fotograaf bij Interieurfotografie op lokatie geconfronteerd met moeilijke lichtomstandigheden. Verschillende kunstmatige  lichtbronnen en daglicht, zorgen voor hoge contrasten en verschillen in kleurtemperatuur. Vaak wordt er door de fotograaf extra licht aangebracht om donkere gedeeltes op te lichten en zodoende de verschillen in helderheid te verkleinen.

 

 

 

https://www.studiovhf.com/bedrijfsfotografie