Onze toekomst
Image default
Dienstverlening

Een blowerdoortest laten doen, kan je E-peil verhogen

Het is altijd een goed idee om een blowerdoortest te laten doen. Als die gunstig is, kan die het E-peil van jouw woning namelijk doen dalen met zes tot twaalf punten. Dat zorgt ervoor dat je een betere EPC-score kunt bekomen. Hoe beter die score is, hoe meer jouw woning waard is. Een exacte EPC-score kan je laten berekenen door een EPC-keuring te laten doen in Limburg. Zo weet je exact wat de staat van je huis is en waar je eventueel verbeteringen kan doorvoeren.

Door een blowerdoortest te laten doen, weet je waar je aan toe bent

Met het laten doen van een blowerdoortest, weet je wat de luchtdichtheid van je woning is. Dat is nuttig om te weten, want zo zie je waar er eventuele problemen optreden en waar je ze dan ook eventueel kan inperken. Hoe slechter de blowerdoortest, hoe meer warmte je kan verliezen en hoe hoger je energiefactuur zal zijn. Een goede blowerdoortest kan je laten doen bij nepeba.be. Nepeba is een energiedeskundig bedrijf dat alles weet over energie en wat er bij komt kijken. Zo kan je bij hen ook terecht voor een EPC-keuring in Limburg. Met een EPC-keuring kan je de exact EPC-score van jouw woning in Limburg berekenen en weten wat de staat van jouw woning is wat betreft elektriciteit en elektrische apparaten. Wanneer de EPC-score niet zo goed is, zal je meer geld uitgeven aan elektriciteit. Dat wil natuurlijk niemand en daarom laat je een EPC-keuring doorvoeren om te weten waar je jouw woning in Limburg kunt aanpassen om je energiefactuur te verlagen.

Pas je woning juist aan

Natuurlijk moet je wel zien dat de blowerdoortest en de EPC-keuring die je laat doen juist uitgevoerd worden. Als die correct zijn, kan je jouw woning juist aanpassen, maar wanneer die slecht uitgevoerd is, kan je geld uitgeven aan herstelwerken die eigenlijk niet nodig zijn. Daarom doe je best een beroep op de experten van Nepeba. Contacteer hen om gebruik te maken van hun diensten.