Onze toekomst
Image default
Zakelijke dienstverlening

De moderne projectinrichter: het nut van een functionele kantoorinrichting

Bent u op zoek naar een projectinrichter in Wijnegem? Neem dan snel contact op met Panisol. Voorbij zijn de dagen dat werknemers vastzitten in geïsoleerde hokjes, met het hoofd naar beneden en met weinig sociale interactie. In de laatste jaren is meerdere keren gebleken dat dit soort werkomgevingen enorm demotiverend zijn voor de werknemers en dat het een enorme impact heeft op hun prestaties. In plaats daarvan is het kantoorontwerp verschoven naar flexibel werken, met ruimtes voor verschillende behoeften, zoals samenwerken en sociale gesprekken voeren. Een projectinrichter van Panisol helpt u met het inrichten van uw kantoor door middel van bijvoorbeeld boxen of scheidingswanden.

Wat kan een projectinrichter voor u betekenen

Het werk van een projectinrichter is erg lastig, omdat hun belangrijkste taak is om de kantoorruimte te gebruiken die uw managementteam heeft besloten te huren of te kopen en een functionele, maar mooie kantoorruimte te creëren voor werknemers die ze normaal gesproken nooit hebben ontmoet of waarmee ze nog nooit contact hebben gehad. Dit is de reden waarom doorgaans een office manager, human resources manager of operations manager de taak zal hebben om samen te werken met een interieurontwerper om die complexe vragen te helpen begeleiden. Denk maar aan hoe bijvoorbeeld de bedrijfscultuur eruit ziet en welke teams het meest op elkaar inspelen. Door deze vragen te beantwoorden komt een projectinrichter erachter waar er ruimte voor verandering is en hoe specifieke doelen kunnen worden gestimuleerd in de ruimtelijke inrichting.

Creëer betere communicatie door een betere kantoorindeling

Binnen alle verschillende afdelingen binnen een bedrijf zijn er altijd specifieke teams die het meest met elkaar moeten samenwerken. Dit kan in de kantoorinrichting worden benadrukt op een functionele manier. Zo kan een projectinrichter in Wijnegem bijvoorbeeld zorgen dat de ontwerper, copywriter en projectmanager samen op één plek zitten voor gestroomlijnde communicatie. Wanneer individuele teamleden naar verschillende accounts rouleren, kan er ruimte worden gemaakt voor flexibele werkplekken. Dit zorgt ervoor dat ze altijd naar de locatie van hun nieuwe groep kunnen verhuizen. Bespreek samen met de professionals van Panisol in Wijnegem de mogelijkheden.