Onze toekomst
Image default
Beauty en verzorging

Contactlenzen in Hasselt: bij deze specialist bent u in goede handen

Als u op zoek bent naar contactlenzen in Hasselt, dan is de steun van een deskundige specialist essentieel. U zult versteld staan van de verschillende soorten lenzen en lenzenvloeistof waaruit u moet kiezen en die direct invloed hebben op het draagcomfort en de gezondheid van uw ogen. Alleen onder deskundige begeleiding kunt u de juiste keuze maken en de producten kiezen die voor u het beste zijn. Bruninx Design Optics is een contactlenzen- en brillenwinkel in Hasselt die al drie generaties in handen is van dezelfde familie. Dit familiebedrijf zorgt ervoor dat klanten uit heel Limburg voorzien worden van de beste adviezen.

Een lens uitkiezen

Bij het uitkiezen van de juiste contactlenzen moet u nadenken over verscheidene zaken. Wilt u dag- of maandlenzen? Er zijn ook lenzen die u ’s nachts gewoon in kunt houden, voor extra gebruiksgemak. Zijn harde of zachte lenzen het beste voor u? Welke sterkte moeten deze hebben? De optometristen die bij deze contactlenzenspecialist uit Hasselt werkzaam zijn, hebben allemaal minimaal een bachelorsdiploma. Zij onderzoeken uw ogen en aan de hand van de uitslag geven ze advies over de beste lenzen voor uw specifieke ogen en situatie. Deze probeert u daarna eerst een week uit. Bent u tevreden en is uw optometrist tevreden? Dan is het tijd om de beslissing permanent te maken.

Blijf terugkomen voor het beste advies

Ook nadat u uw contactlenzen gekozen heeft en deze met plezier draagt, is het belangrijk om naar Bruninx Design Optics in Hasselt terug te blijven komen. Zij kunnen een contactlenzencontrole voor u uitvoeren om te beoordelen of deze lenzen nog steeds het beste voor u zijn. Eventueel helpen ze u bij een overstap naar een betere optie, of als u van lenzenvloeistof wilt veranderen. Woont u in Limburg, België en zoekt u een optometrist die de gezondheid van uw ogen altijd voorop stelt, dan is deze contactlenzenspecialist uit Hasselt een uitstekende keuze.

https://www.bruninx.be/