Onze toekomst
Image default
Financieel

5 Tips voor het inschakelen van een incassobureau voor particulieren.

Incassobureau voor particulieren

Met uw particulieren incasso opdracht moet u naar incassobureau Bill. een incassobureau voor particulieren vind je in Bill. Bill heeft veel ervaring met het invorderen voor particuliere opdrachtgevers. Voor het incasseren van geldleningen, niet terugbetaalde borg, huur, etc. etc. bent u bij Bill aan het juiste adres. Maar er zijn ook zaken die we niet in behandeling nemen, zoals alimentatie kwesties. Twijfelt u? Bel ons dan gerust even, we lichten het e.e.a. graag even toe.  Het meeste kan Bill overigens wel voor je incasseren. Een incassobureau particulier inschakelen kunt u bij Bill!

Hoe een en ander in zijn werk gaat bij een incassobureau voor particulieren

Wanneer u een incassobureau voor particulieren inschakelt gaat er een proces lopen. Uw vordering gaan we eerst middels een minnelijk traject proberen te vorderen. Uw debiteur wordt dan aangeschreven. Op de bestaande vordering worden incassokosten toegevoegd. Als uw debiteur zich verstopt en niet belt, sturen we een 2e schrijven. We gaan ook bellen met de debiteur. MeestalBijna altijd vind er vrij snel communicatie met de debiteur plaats. Maar als dit onmogelijk is kan tevens adresonderzoek gedaan worden. Een onderzoek naar mobiele telefoon informatie is mogelijk.

Een incasso opdracht indienen

MeestalBijna altijd is het belangrijk om snel te handelen. Dat uw vordering niet voldan wordt, kan bepaalde oorzaken hebben. Uw debiteur kan op het punt verkeren bankroet te gaan. Eenmaal failliet dan kunt u fluiten naar uw vordering. Een toezichthouder neemt dan alles over. De toezichthouder gaat alles verdelen, maar bijna altijd blijft er voor de crediteuren helemaal niets over. Particuliere incasso’s kunt u dus altijd het beste zo snel mogelijk indienen. Ga daarom snel naar www.billincasso.nl Een klanten  account aanmaken en uw incassoopdracht indienen is meer dan voldoende.

Voor meer info : 5 Tips voor het inschakelen van een incassobureau voor particulieren.